Comic-Con: Tom Hiddleston en Brie Larson in trailer van ‘Kong: Skull Island’
Trailers

Comic-Con: Tom Hiddleston en Brie Larson in trailer van ‘Kong: Skull Island’

Zaterdag, 23 juli 2016

Eén van de meest veelbelovende blockbusters van het nieuwe filmjaar is Kong: Skull Island en daarvan is eindelijk de eerste trailer verschenen. De door Jordan Vogt-Roberts geregisseerde actiethriller is de eerste King Kong-film in tien jaar en speelt zich dit keer diep in het hart van het thuiseiland van het iconische filmmonster af: het mythische Skull Island. Daar reist tijdens de Vietnamoorlog een team onderzoekers naar af, geleidt door Tom Hiddleston’s Captain James Conrad en Brie Larson’s deskundige Weaver. Zonder dat ze dat van plan waren, lopen ze echter allerlei gevaarlijke wezens tegen het lijf, met de reusachtige, monsterlijke aap als ultieme ontdekking. Kong: Skull Island moet de ultieme King Kong-film worden, van hetzelfde kaliber als Gareth EdwardsGodzilla. Sterker nog, Warner Bros. laat die twee monsters tegen elkaar vechten in Godzilla Vs. Kong, die binnen een paar jaar uit moet komen. Check hieronder de eerste trailer en poster van Kong: Skull Island:

download

Jordan Vogt-Roberts’ Kong: Skull Island, waarin ook Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly, Toby Kebbell, Shea Whigham, Thomas Mann, John Ortiz, Corey Hawkins en Jason Mitchell te zien zijn, draait vanaf 9 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Op de hoogte blijven van deze film? Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

door
Kenneth

Reacties